Wanha Aitta tarina

Siipireseptiikkaansa kotioloissa huolella keskittynyt Sami oli jo vuosia haaveillut asialle omistautuneen wingssiravintolan tuomisesta kotikaupunkiinsa. Kun tarjoutui mahdollisuus pitsapaikkana tunnetun kesäravintolan ostamiseen, tuntui päätös vanhalle pitsakokille ja hänen kumppanilleen Rosaliinalle ilmeiseltä. Pizzat pysyisivät edelleen valikoimassa, mutta kenenkään ei enää tarvitsisi hakea siipiövereitään viereisten maakuntien puolelta.

Joensuuhun ei lähdetty tuomaan ainoastaan kanansiipiä vaan koko wingsikulttuuria – rennon yhdessäolon ja mättämisen kulttuuria koukuttavimpine sooseineen. Wingsien syöminen ei ole siistiä puuhaa, mutta sitäkin hauskempaa yhdessä ystävien kanssa. Kysynnän lisääntyessä ravintolan toimintaa laajennettiin uusissa tiloissa ympärivuotiseksi. Tätä nykyä rasvakeitin poriseekin iloisesti aivan Joensuun keskustassa sijaitsevassa tunnelmallisessa puutalossa.

Asiaan kuuluvasti yhteistyötä on rakennettu myös seudun urheilupiireissä. Wingsien havinasta, laatupitsoista ja puutaloidyllistä ovat nauttineet vuosien varrella niin kanta-asiakkaiksi jämähtäneet paikalliset kuin vierailevat tähdet aina lätkämaajoukkueesta lähtien. Tule sinäkin kokeilemaan!